Sałatka z brokuła z szynką chorizo

Składniki
500 g brokułów
100 g szynki chorizo
20 g sosu sałatkowego ogrodowego 
100 ml soku pomarańczowego
kilka filetów z pomarańczy
200 ml oliwy z oliwek
1 cebula czerwona
Sposób przygotowania:

Brokuły zblanszować ok. 1 min. we wrzątku lub w piecu konwekcyjnym, następnie zahartować. Sos sałatkowy połączyć z oliwą i sokiem pomarańczowym, cebulę czerwoną pokroić w kostkę. Szynkę chorizo przed podaniem można krótko podsmażyć, pokroić w paski lub podawać w plasterkach. Połączyć wszystkie składniki ze sobą. Podawać z daniami z grilla.

Hotels and restaurants

We offer a wide range of products, including cuisine-specific products, for our partners from HoReCa sector.

Catering
and canteens

Wide range of products which meet all applicable quality standards and tender specifications.

Fast food restaurants
and pizzerias

Variety of finished or semi-finished products at favourable prices

Cafes


Create delicious desserts and sweet treats from our products.