Jesienne nowości w ofercie marki Proste Historie

Jesienne nowości w ofercie marki Proste Historie

Wraz z nadejściem nowego sezonu marka Proste Historie zaprezentowała swoim konsumentom nowe produkty z kategorii zup, pierogów i słodkich klusek:

Zupa krem z czerwonych warzyw

Apetyczna kompozycja warzyw.
Gęsta i kremowa po zmiksowaniu.
Aromatyczna przyprawa z koperkiem w saszetce dołączonej do opakowania.

Grochówka z wędzonką

Źródło błonnika i białka.
Wędzonka bez konserwantów i wzmacniaczy smaku!
Przyprawa z majerankiem w saszetce.

Pierogi z wiśniami

80% soczystych wiśni w nadzieniu.
Delikatne, cienkie i miękkie ciasto.
Urozmaicenie słodkiego menu dla dzieci

Pierogi z kaszanką i cebulką

Unikalna, tradycyjna receptura.
Polska kaszanka z dodatkiem smażonej cebuli.
Jedyne na rynku!

Leniwe kluski

Aż 35% słodkiego twarogu w cieście.
3 sposoby przygotowania: w wodzie, na patelni lub frytkownicy.
Doskonałe na deser!

 

Zapraszamy do kontaktu z naszymi Dystrybutorami!

Kariera

Grupa Kapitałowa Iglotex to pewna marka pracodawcy. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Potencjał naszych pracowników przekłada się na rozwój firmy.

Polityka personalna

Najnowsze oferty pracy

region:
woj. Pomorskie
dział:
Technologia i Rozwój Produktu
region:
woj. mazowieckie
dział:
Sprzedaż Regionalna - Detal
region:
woj. Cała polska
dział:
Sprzedaż Regionalna - Gastronomia
region:
woj. Pomorskie
dział:
Logistyka Regionalna

Aktualności

Mikołajki to dla nas zawsze wyjątkowy czas. Od wielu lat bowiem razem z gdańską Policją odwiedzamy dzieci, które w okresie świątecznym szczególnie potrzebują wsparcia i uśmiechu. W tym roku...
8 grudnia 2025
Iglotex „Laureatem Laureatów Orła Pomorskiego 2025” – specjalnego wyróżnienia jubileuszowej edycji plebiscytu!
17 listopada 2025
„Pierogi PRO” Proste Historie – w wersjach z mięsem, serem oraz z truskawkami – wyróżnione tytułem „Polski Produkt Funkcjonalny – Lider Jakości 2025”. Ocena w konkursie objęła wymagania dotyczące jakości i funkcjonalności produktów spożywczych...
12 listopada 2025