Proste Historie na Międzynarodowym Dniu Bez Oleju Palmowego 2020 w Poznaniu

Proste Historie na Międzynarodowym Dniu Bez Oleju Palmowego 2020 w Poznaniu

Z okazji tegorocznego Dnia Bez Oleju Palmowego (przypadającego 1 lutego) na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu po raz kolejny zorganizowany został cykl wykładów pt. "Olej palmowy - fakty i mity". 

Wykłady były prezentowane w dniu 31 stycznia 2020 r. w sali A Collegium Maximum Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Po wykładach odbył się specjalny pokaz „live cooking”, na którym zostały zaprezentowane inspiracje kulinarne na bazie produktów partnera akcji "Nie jem palmowego, chronię orangutany" - marki Proste Historie. Pokaz prowadził Marcin Świder – Mistrz Kuchni, Konsultant ds. Gastronomii Iglotex Professional. Ponadto, przy osobnym stoisku można było uzyskać porady dietetyczne u profesjonalnych dietetyków.

W budynku Collegium Maximum Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, do 29 lutego 2020 r., można będzie jeszcze oglądać specjalną wystawę edukacyjną „Nie jem palmowego – chronię orangutany”, do której obejrzenia serdecznie zapraszamy!

Kariera

Grupa Kapitałowa Iglotex to pewna marka pracodawcy. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Potencjał naszych pracowników przekłada się na rozwój firmy.

Polityka personalna

Najnowsze oferty pracy

region:
woj. Pomorskie
dział:
Technologia i Rozwój Produktu
region:
woj. mazowieckie
dział:
Sprzedaż Regionalna - Detal
region:
woj. Cała polska
dział:
Sprzedaż Regionalna - Gastronomia
region:
woj. Pomorskie
dział:
Logistyka Regionalna

Aktualności

Mikołajki to dla nas zawsze wyjątkowy czas. Od wielu lat bowiem razem z gdańską Policją odwiedzamy dzieci, które w okresie świątecznym szczególnie potrzebują wsparcia i uśmiechu. W tym roku...
8 grudnia 2025
Iglotex „Laureatem Laureatów Orła Pomorskiego 2025” – specjalnego wyróżnienia jubileuszowej edycji plebiscytu!
17 listopada 2025
„Pierogi PRO” Proste Historie – w wersjach z mięsem, serem oraz z truskawkami – wyróżnione tytułem „Polski Produkt Funkcjonalny – Lider Jakości 2025”. Ocena w konkursie objęła wymagania dotyczące jakości i funkcjonalności produktów spożywczych...
12 listopada 2025