Wyróżnienie dla “Kartoflanki kociewskiej z golcami” Proste Historie

Wyróżnienie dla “Kartoflanki kociewskiej z golcami” Proste Historie

Z przyjemnością informujemy, że zupa – “Kartoflanka kociewska z golcami“ marki konsumenckiej Proste Historie, zdobyła wyróżnienie w konkursie Złote Innowacje FMCG & Retail 2020, w kategorii: Chwile z produktem – przyjemne gotowanie.

Konkurs „Złote Innowacje FMCG & Retail” wyłania produkty i usługi w dwóch obszarach: FMCG i Retail. W tym roku do konkursu zostało zgłoszonych 168 innowacyjnych produktów FMCG oraz 55 nowoczesnych rozwiązań Retail. Na produkty FMCG poprzez platformę przygotowaną przez Territory Influence głosowali konsumenci. Wyłonili oni zwycięzców w 27 kategoriach. Innowacyjne rozwiązania Retail zostały wybrane podczas posiedzenia Kapituły Konkursowej składającej się z ekspertów branży. Więcej informacji o konkursie na stronie: http://zloteinnowacje.pl/

Serdecznie dziękujemy za wybór naszej pysznej “Kartoflanki kociewskiej z golcami”!

Kariera

Grupa Kapitałowa Iglotex to pewna marka pracodawcy. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Potencjał naszych pracowników przekłada się na rozwój firmy.

Polityka personalna

Najnowsze oferty pracy

region:
woj. mazowieckie
dział:
Sprzedaż Regionalna - Detal
region:
woj. Cała polska
dział:
Sprzedaż Regionalna - Gastronomia
region:
woj. Pomorskie
dział:
Logistyka Regionalna
region:
woj. wielkopolskie
dział:
Logistyka Regionalna

Aktualności

Mikołajki to dla nas zawsze wyjątkowy czas. Od wielu lat bowiem razem z gdańską Policją odwiedzamy dzieci, które w okresie świątecznym szczególnie potrzebują wsparcia i uśmiechu. W tym roku...
8 grudnia 2025
Iglotex „Laureatem Laureatów Orła Pomorskiego 2025” – specjalnego wyróżnienia jubileuszowej edycji plebiscytu!
17 listopada 2025
„Pierogi PRO” Proste Historie – w wersjach z mięsem, serem oraz z truskawkami – wyróżnione tytułem „Polski Produkt Funkcjonalny – Lider Jakości 2025”. Ocena w konkursie objęła wymagania dotyczące jakości i funkcjonalności produktów spożywczych...
12 listopada 2025