Filet z dorsza w szynce dojrzewającej z sałatką

Składniki
500 g fileta z dorsza 
100 g szynki dojrzewającej
1 sałata rzymska
250 g fasoli szparagowej zielonej
100 g dyni marynowanej
1 cukinia
½ główki czosnku
oliwa z oliwek
Filety z 3 pomidorów
mięta, bazylia, pietruszka, sól, pieprz
sok z cytryny
Sposób przygotowania:

Świeże zioła zmiksować z dodatkiem oliwy i świeżego pieprzu. Plastry szynki rozłożyć na desce, posmarować przygotowaną pastą ze świeżych ziół, następnie ułożyć rybę i zawinąć. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie i wystudzić. Cukinię pokroić w cienkie podłużne plastry. Na patelnię wlać oliwę, dodać czosnek i chwilę zeszklić, następnie włożyć plastry cukinii, fasolkę, dynię marynowaną oraz pomidory. Całość chwilę przesmażyć na silnym ogniu, następnie dodać liście sałaty i jeszcze chwilę przesmażać. Doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Filety z ryby usmażyć na osobnej patelni, podawać z przygotowaną sałatką.

Hotele i restauracje

Szeroka oferta produktów,
również do kuchni tematycznych. Specjalnie dla hoteli i restauracji.

Catering
i kantyny

Kompleksowa oferta produktowa dla firm cateringowych, stołówek i innych placówek publicznych.

Fast Food
i Pizzerie

Tysiące produktów dla Twojego punktu, atrakcyjne ceny, szybki serwis.

Kawiarnie


Różnorodność, bogactwo smaków i aromatów dla biznesu kawiarnianego i cukierniczego.