Krem z kalafiora

Składniki
500 g fileta z dorsza 
100 g szynki dojrzewającej
1 sałata rzymska
250 g fasoli szparagowej zielonej
100 g dyni marynowanej
1 cukinia
½ główki czosnku
oliwa z oliwek
Filety z 3 pomidorów
mięta, bazylia, pietruszka, sól, pieprz
sok z cytryny
Sposób przygotowania:

Zeszklić na maśle cebulę, następnie dodać różyczki kalafiora i jeszcze chwilę podsmażać. Zalać bulionem, doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu aż kalafior będzie miękki. Następnie dodać pokruszony ser oraz śmietanę, jeszcze chwilę podgrzewać lecz nie doprowadzać do wrzenia. Wszystko zmielić blenderem na gładki krem. Podawać przybrane świeżą lub podsmażoną natką pietruszki oraz grzankami.

Hotele i restauracje

Szeroka oferta produktów,
również do kuchni tematycznych. Specjalnie dla hoteli i restauracji.

Catering
i kantyny

Kompleksowa oferta produktowa dla firm cateringowych, stołówek i innych placówek publicznych.

Fast Food
i Pizzerie

Tysiące produktów dla Twojego punktu, atrakcyjne ceny, szybki serwis.

Kawiarnie


Różnorodność, bogactwo smaków i aromatów dla biznesu kawiarnianego i cukierniczego.