Sałatka z brokuła z szynką chorizo

Składniki
500 g brokułów
100 g szynki chorizo
20 g sosu sałatkowego ogrodowego 
100 ml soku pomarańczowego
kilka filetów z pomarańczy
200 ml oliwy z oliwek
1 cebula czerwona
Sposób przygotowania:

Brokuły zblanszować ok. 1 min. we wrzątku lub w piecu konwekcyjnym, następnie zahartować. Sos sałatkowy połączyć z oliwą i sokiem pomarańczowym, cebulę czerwoną pokroić w kostkę. Szynkę chorizo przed podaniem można krótko podsmażyć, pokroić w paski lub podawać w plasterkach. Połączyć wszystkie składniki ze sobą. Podawać z daniami z grilla.

Hotele i restauracje

Szeroka oferta produktów,
również do kuchni tematycznych. Specjalnie dla hoteli i restauracji.

Catering
i kantyny

Kompleksowa oferta produktowa dla firm cateringowych, stołówek i innych placówek publicznych.

Fast Food
i Pizzerie

Tysiące produktów dla Twojego punktu, atrakcyjne ceny, szybki serwis.

Kawiarnie


Różnorodność, bogactwo smaków i aromatów dla biznesu kawiarnianego i cukierniczego.