Proste Historie na Międzynarodowym Dniu Bez Oleju Palmowego 2020 w Poznaniu

Proste Historie na Międzynarodowym Dniu Bez Oleju Palmowego 2020 w Poznaniu

Z okazji tegorocznego Dnia Bez Oleju Palmowego (przypadającego 1 lutego) na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu po raz kolejny zorganizowany został cykl wykładów pt. "Olej palmowy - fakty i mity". 

Wykłady były prezentowane w dniu 31 stycznia 2020 r. w sali A Collegium Maximum Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Po wykładach odbył się specjalny pokaz „live cooking”, na którym zostały zaprezentowane inspiracje kulinarne na bazie produktów partnera akcji "Nie jem palmowego, chronię orangutany" - marki Proste Historie. Pokaz prowadził Marcin Świder – Mistrz Kuchni, Konsultant ds. Gastronomii Iglotex Professional. Ponadto, przy osobnym stoisku można było uzyskać porady dietetyczne u profesjonalnych dietetyków.

W budynku Collegium Maximum Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, do 29 lutego 2020 r., można będzie jeszcze oglądać specjalną wystawę edukacyjną „Nie jem palmowego – chronię orangutany”, do której obejrzenia serdecznie zapraszamy!

Kariera

Grupa Kapitałowa Iglotex to pewna marka pracodawcy. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Potencjał naszych pracowników przekłada się na rozwój firmy.

Polityka personalna

Najnowsze oferty pracy

region:
woj. pomorskie
dział:
Techniczny
region:
woj. pomorskie
dział:
Produkcja właściwa
region:
woj. pomorskie
dział:
Exportu

Aktualności

Z radością ogłaszamy, że właśnie wystartowała kolejna odsłona kampanii reklamowej marki Proste Historie, w której główną rolę odgrywają Pierogi z mięsem! Nowy spot reklamowy przedstawia...
1 października 2024
Już po raz czwarty przystępujemy do plebiscytu Supermeni Jakości w kategorii BEZPIECZEŃSTWO (duża firma), jako organizacja wspierająca systemowe działania biznesowe.
6 sierpnia 2024
Iglotex i Proste Historie miały zaszczyt uczestniczyć w 764. edycji Jarmarku św. Dominika w Gdańsku, gdzie w ramach Święta Kociewia promowaliśmy nasze produkty, regionalne smaki i tradycje.
5 sierpnia 2024