Srebrny medal w konkursie Good Vege 2024 dla Pizzy warzywnej

Srebrny medal w konkursie Good Vege 2024 dla Pizzy warzywnej

Z dumą informujemy, że nasz produkt “Pizza warzywna z grillowaną papryką i bazyliowym pesto” Proste Historie Vegan, zdobył srebrny medal w konkursie Good Vege 2024, w kategorii WEGE OBIAD! Konkurs Good Vege to jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń w branży wegańskiej żywności, które co roku przyciąga uwagę zarówno ekspertów, jak i konsumentów dbających o zdrowy styl życia. Produkty oceniane są przez doświadczonych specjalistów, którzy szczególną uwagę zwracają na walory smakowe oraz organoleptyczne zgłoszonych dań. Nasza pizza warzywna z grillowaną papryką i bazyliowym pesto wyróżniła się na tle innych, zdobywając uznanie dzięki doskonałemu połączeniu smaków, wysokiej jakości składnikom oraz łatwemu i szybkiemu sposobowi przygotowania.

Raz jeszcze serdecznie dziękujemy organizatorom – wydawnictwu BikoTech i Kapitule konkursowej, za uznanie i wybór naszego smakowitego dania do grona najlepszych gotowych produktów pochodzenia roślinnego na polskim rynku!

Kariera

Grupa Kapitałowa Iglotex to pewna marka pracodawcy. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Potencjał naszych pracowników przekłada się na rozwój firmy.

Polityka personalna

Najnowsze oferty pracy

region:
woj. pomorskie
dział:
Techniczny
region:
woj. pomorskie
dział:
Produkcja właściwa
region:
woj. pomorskie
dział:
Exportu

Aktualności

Z radością ogłaszamy, że właśnie wystartowała kolejna odsłona kampanii reklamowej marki Proste Historie, w której główną rolę odgrywają Pierogi z mięsem! Nowy spot reklamowy przedstawia...
1 października 2024
Już po raz czwarty przystępujemy do plebiscytu Supermeni Jakości w kategorii BEZPIECZEŃSTWO (duża firma), jako organizacja wspierająca systemowe działania biznesowe.
6 sierpnia 2024
Iglotex i Proste Historie miały zaszczyt uczestniczyć w 764. edycji Jarmarku św. Dominika w Gdańsku, gdzie w ramach Święta Kociewia promowaliśmy nasze produkty, regionalne smaki i tradycje.
5 sierpnia 2024