[Article in English below]
W dniach 7-11.10.2023 firma Iglotex będzie gościła na międzynarodowych targach branży spożywczej ANUGA w Kolonii. Uczestnicy targów będą mogli zapoznać się z możliwościami produkcyjnymi oferowanymi przez Grupę Kapitałową Iglotex oraz poznać szerokie portfolio produktowe marek eksportowych dedykowanych rynkowi detalicznemu, HoReCa oraz Private Labels. Nasze stoisko będzie się znajdowało w hali 4.2, miejsce C049 (zobacz lokalizację stoiska na mapie). Serdecznie zapraszamy do jego odwiedzenia!
Targi Anuga to największe i najważniejsze targi spożywcze na świecie. Odbywają się co dwa lata w Kolonii w Niemczech. Wśród wystawców na targach Anuga znajdą się producenci żywności, restauracje, sieci handlowe, dostawcy usług oraz instytucje publiczne. Będzie można zobaczyć produkty z całego świata, od świeżych warzyw i owoców po przetwory spożywcze, napoje, słodycze i wyroby tytoniowe. Targi Anuga to również okazja do zdobycia wiedzy i informacji o najnowszych trendach w branży spożywczej.
Visit us at the SIAL 2022 food exhibition!
From October 7th to October 11th, 2023, Iglotex S.A. will be participating in the international food industry trade fair, ANUGA, in Cologne. Trade fair attendees will have the opportunity to familiarize themselves with the production capabilities offered by the Iglotex Capital Group and explore a wide portfolio of export brands dedicated to the retail, HoReCa, and Private Labels markets. Our booth will be located in Hall 4.2, stand C049. Find our stand on the map.
We cordially invite you to visit us!
ANUGA Trade Fair is the largest and most important food trade fair in the world. It takes place every two years in Cologne, Germany. Among the exhibitors at the ANUGA trade fair, you will find food producers, restaurants, retail chains, service providers, and public institutions. You will be able to see products from around the world, ranging from fresh vegetables and fruits to processed foods, beverages, sweets, and tobacco products. ANUGA Trade Fair also provides an opportunity to acquire knowledge and information about the latest trends in the food industry.